New Employee Orientation (NEO) Agenda

Time Topic

8:30-8:50 am Good morning and welcome to UW Health

8:50-9:20 am We are UW Health - Leader welcome

9:20-9:30 am 10-minute break

9:30-10:40 am Social Impact and Belonging

10:40-10:50 am 10-minute break

10:50-11:35 am Infection Prevention

11:35-11:50 am Benefits

11:50-12:25 pm 35-minute lunch

12:25-1:20 pm Environment of care - Keeping our workplace safe

1:20-1:30 pm 10-minute break

1:30-2:25 pm Compliance and Confidentiality

2:25-2:35 pm 10-minute break

3:10-3:35 pm Patient Safety

3:35-3:45 pm 10-minute break

3:45-4:15 pm Patient Family Experience at UW Health

4:15-4:30 pm Day 1 New Employee Orientation - Wrap up

